|
| Duyurular Forumumuzda üyelerimize yapılan duyuruların bildirildiği bölüm. |
![]() |
![]() |
|
Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#1 |
![]() Durum:
Ettiği Teşekkür: 217
Aldığı Teşekkür:98
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Değerli üyelerimiz ve yöneticilerimiz,ben tatildeyken siteyle pek ilgilenemedim ve bu yüzden bazı ne yaptığını bilmezler böyle hareketlerde bulunmuşlar bunların hepsini değerli kardeşim Crazy_Fox hergün bana düzenli olarak ayrıntılı bir şekilde iletti,bu yüzden kardeşime ilk olarak çok teşekkür ederim.Bahattin'in siteye gelmesinden,tekrar banlı nick olan BADİNHQ10 nickini istemesinden,Bahattin'i banlarken zamanında en istekli olan,nedense her zaman ban ve rütbe düşürmede sabredemeyen Course Redoks'ta nasılsa banladığımız insanla tekrar eskisi gibi olmuş,tabi ki olabilir!Benim hiçbirinizin arkadaşlığına karışma hakkım var mı? Hayır ama benim bu sitede banlanmış olan birçok kişiyi beklenmedik bir şekilde üzüpte geri döndükten sonra bu sitenin number 2'si yani diğer admini bunu yapıyorsa ben işte buna karışırım ve karışmakta haklıyım niye biliyor musunuz çünkü son açılan 2 konu olayı bana yönelik yapılan bir saldırı sayılabilir,siteyi çökertemeyenler veya da çökerttiklerinde başına geleceklerini bilenler keylogger yoluyla Juan Marcho kullanıcı hesabını ele geçireceklerdi.Durun sıralayım daha neler olacaktı:msn adreslerim Bahattin'in olacaktı,facebook hesabım Bahattin'in olacaktı,reklam şirketlerimize hergün giriş yapıyorum şifreler Bahattin'in olup reklamların sahibi olacaktı,bilgisayarımda ki bütün özeller Bahattin'in olacaktı,sitenin candamarı olan ftp hesabı yine Bahattin'in olacaktı,en ÖNEMLİSİ EXENFORUM ARTIK BAHATTİN'İN OLACAKTI.Ve ben bu olaydan sonra bu olayın içinde olan veya da sitede banlanan bir kullanıcıyla tekrar en üst kademedeki bir insanın kural dışı olduğunu bilmesi halde muhattaba geçmesi;Bahattin'in banlanmasına,SAn1SER'in görevinden alınmasına ve Course Redoks'un Crazy_Fox ile yapılacak toplantı ile gereken cezanın verilmesine karar verildi.Hiç kimse kusura bakmasın eğer ben bu keyloggerı yeseydim bugün herkesin yemi olacaktım şimdi bunu yapanlar bize yem oldu!
ExenForum Dimdik Ayaktadır! Saygılarımla Juan Marcho
|
|
#2 |
|
Exen Üye
![]() Durum: Offline
Ettiği Teşekkür: 134
Aldığı Teşekkür:103
Tecrübe Puanı: 7 ![]() ![]() ![]() |
Ramisin böyle bir şey yapıcağı aklımın ucunan bile geçmezdi.. Bahattinin 2. üyelikle siteye girmesi nasıl oldu anlamadım. Biz genellikle banlanıp tekrar üye olanları banlamıyo muyuz? Banlıyoruz diye hatırlıyorum ben.. Vildan için onun profiline girdm ve uyarı aldım.O niye almadı?Bahattinle niye yeniden arkadaşlık kurulup hiç bişey olmamış gibi devam edildi.. Geçmişte yaşanılanları biz unutmuş olabiliriz belki ama o hırslanmış kin beslemiş bizlere karşı Ahmete karşı. Böyle bir şeyin olmasını kimse istemezdi tahminde etmezdi ki ben tahmin etmedim.. Bana karşı iyi davranıyodu bende sesimi çıkartmadım bazı konularda benimle sanki dalga geçiyodu dalgada geçiyomuş zaten!Konuyu indirdim ve her şeyim onun elinde Bu yüzden hiç bir şey yapmaması için görevimden alındım tekrar eski görevime devam edicem bilgisayarıma format ettırır attırmaz. Facebook, msn her şeyim ondaymış. Ahmet söylüyr bunu.. Ahmet olmasaydı görevimden almasaydı benim yerimden bi çok şey yapabilirdi.. Her neyse büyük bi felaketten kurtulduk.. Bi daha kendi adıma söylüyorum ne bahattinle nede ramisle konuşmuyorum.Ramis ona kandın mı yoksa ona uydun mu bütün bunları biliyo muydun senden bi açıklama bekliyorum. ve Bahattin sen küçük sefil acınası bi faresin!
Gözüm kara, kalmadı yara Oldum RengarenGarenk (: Bazen her şey sararıp soLar biz hep RengarenGarenk (: Devrim&Roz[A] Konu Roz[A] tarafından (26.07.10 Saat 05:37 ) değiştirilmiştir. |
|
| Roz[A] Kullanıcı İsimli Üyeye Teşekkür Edenler: | Devrim (26.07.10) |
|
|
#3 |
|
Moderator
Ettiği Teşekkür: 102
Aldığı Teşekkür:121
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() |
Bazı insanlar kendilerini olduklarından daha büyük görmüşler .. Ama aslında hiçbişeyler..Tüm olan bundan ibaret desek olur..
Ama sevgininde dediği gibi o acınıcak insanlar başka insanların hayatlarını berbat etmesinide iyi becermişler..Hiç düşünmüyolar mı acaba? Kız şu anda ne durumda hiçbir haberleride yok..Ben size söyliyim..Yazdığım herşeyi görüyolar , yaptıklarımı görüyolar diye çıldırmış durumda..Bitaneciğimin canını yakmaya hiçbiriniz kalkışmamış olsaydınız keşke :/ Ama olmuş demi ? E o zmn herkes yaptığını görürmüş......
| Devrim Kullanıcı İsimli Üyeye Teşekkür Edenler: | Roz[A] (26.07.10) |
|
|
#4 |
|
Exen Üye
Ettiği Teşekkür: 24
Aldığı Teşekkür:59
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ahmet olayların perdearkasını bilmeden yorumlarda bulunuyorsun. Evet keylogger'dan haberim vardı, herşeyden haberim vardı. Bahattin'in kardeşim kardeşim deyip bizleri yarı yolda bıraktı. Herkese agrasif davrandı. Forum biraz karıştı, bahattin sadece ban aldı. Ama bu kadar olay sevgiyi bu denli üzmesi yanına kar kalır mıydı sizce? Siz unuttunuz belki ama ben hala o günü biliyorum sevgiyle konuştuğumuz zaman ne kadar üzgün olduğunu biliyorum. Sizlere o kadar şey yapacak ban yiyecek, üstüne üstlük bir kez daha siteye gelip keylogger koyacak sitemize verdiği konunun içine bende seyircisiz kalacam. Onun bir planı varsa benimde bir planım vardı. Anlamışsınızdır umarım planımın ne olduğunu. Yani Bahattin siteye tekrar dönecek ben değiştim havasıyla göz boyayacak sence ben yedim mi bunu Ahmet. Hamdiyle telefonda konuşursun daha iyi anlarsın olayın ne olduğunu. Bahattin'in yaptığı göz boyamanın altında kin olduğunu ortaya çıkarttım. Yüzünü bir kez daha görmenizi sağladım. Ama bu yaptığım planımdan dolayı ceza alacaksam rütbemide alabilirsiniz.
|
|
#5 |
|
Exen Üye
Bizede haber verseydin keşke be Mertkan bende yüklemezdim onun verdiği linki.. :/
|
#6 | |
![]() Durum:
Ettiği Teşekkür: 217
Aldığı Teşekkür:98
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
#7 | |
|
Exen Üye
Alıntı:
Birincisi sevgi o linki indirdi tamam. Kurmak istedi ama kuramadı. Bahattine soruyorum taratma yaptın mı diye sevgi kuramadı bi türlü şifresi gelmiyor bana dedi. O yönden bir sıkıntınız olmasın. Ama sonra dan kurdu mu? Orasını bilemeyeceğim. Ben konuyu açınca sevgi kurulmuyor bu program diye mesaj attı. Açtığım konu sonrasında programı tekrar kurduysa bunda yapabileceğim hiçbirşey yok Ahmet. Evet Bahattin'in banının kaldırılmasını istedim. Ben kaldırabilirdim. Ama Hamdi "Adminlerin attığı banı kimse kaldıramaz" diye bir cümle de bulunmuş açtığı konuda. Yazdığı cümleye sadık kalmak için banını kaldıramadım. Ama keşke kaldırsaymışım. Bahattin'e ban atıldığı için planda hatalar oluştu. Eğer ban atılmasaydı. Hala sitede gezecekti evet. Ama bende koyduğu linkleri farkında olmadan başka bir programın linkleriyle değiştirecektim linklerin isimlerine kadar aynı olacaktı. Yani kimse zarar görmeyecekti. Sonradan arkamızdan vurduğu için ona kendi elime ban atacaktım. Planım kusursuzdu ahmet. Ortada ExenForum var. Bunu düşünerek bir plan hazırladıysam emin ol ki tek bir hata bile olmaz. Şimdi diyeceksin linki verdiği gün niye değiştirmedin. Ogün bahattin yanımda evimdeydi ve dışarı çıkmak zorunda kaldım. Sonra konuştuk ban atmışlar bana diye. İşte ogün tam kaldıracaktım işler ters gitti. Hamdiyle de dün konuştum zaten uzun uzun herşeyden bahsettim için rahat olsun. Biraz geç oldu fakat görüşemedim Hamdiyle. Plan kusursuz olduğu için kimseyi arama ihtiyacı hissetmedim. Bana da son cümlende dokundurma yapma lütfen. Hamdi senin her ne kadar dostunsa. Benim de o denli dostum, kardeşim. O da bana inanıyor çünkü ben onun dostuyum, o da benim dostum . Sen hamdiyle bu konu hakkında uzun uzun konuş gerekeni yaparsınız.
|
|
|
#8 |
|
Exen Üye
Ne yani kuramadığım için şifrelerim elinde değil mi süper o zaman
![]() Bahattine soruyorum taratma yaptın mı diye sevgi kuramadı bi türlü şifresi gelmiyor bana dedi. O yönden bir sıkıntınız olmasın. Ama yalnız bu kısmını anlamadım ne taratması eğer senin yanındaysa senin bilgisayarından koymuş olur linki :S Bi türlü şifresi gelmiyor bana derken sende mi bu işin içindeydin ya anlamadım.. Lütfen o kısmı açar mısın biraz:S
|
|
#9 | |
|
Exen Üye
Alıntı:
|
|
|
#10 |
|
Exen Üye
İstemezsin böle bişeyi biliyorum Ama niye böyle bi çaba içine girdinki .S Zaten hepimiz biliyorduk ne mal olduğunu sende ondan oldun yani böle bişey yaptığını benim yüklediğimi biliyordun oF mertkancım yaa.. :/
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bahattin, exen, exenforum, keylogger, konulara, koyma, olayı, ramisin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|