ExenForum.Com | İnternetin Yeni Exeni Açılış Bölümü Duyurular Bahattin ve Ramis'in Konulara Keylogger Koyma Olayı!
kayıt ol

Duyurular Forumumuzda üyelerimize yapılan duyuruların bildirildiği bölüm.

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 26.07.10, 11:04   #21
Course Redoks
Exen Üye
Course Redoks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durum: Offline
Konular: 3054
Ettiği Teşekkür: 24
Aldığı Teşekkür:59
Tecrübe Puanı: 13
Course Redoks is a splendid one to beholdCourse Redoks is a splendid one to beholdCourse Redoks is a splendid one to beholdCourse Redoks is a splendid one to beholdCourse Redoks is a splendid one to beholdCourse Redoks is a splendid one to beholdCourse Redoks is a splendid one to behold

Konu açılmamak üzere kapatılmıştır.

Türk insanı para gibidir. İçine ışık tut, Atatürk yoksa sahtedir.

Alt 26.07.10, 18:25   #22
Juan Marcho
ρσωєяє∂ ву єχєηƒσяυм
Juan Marcho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 243
Ettiği Teşekkür: 217
Aldığı Teşekkür:98
Tecrübe Puanı: 10
Juan Marcho is a splendid one to beholdJuan Marcho is a splendid one to beholdJuan Marcho is a splendid one to beholdJuan Marcho is a splendid one to beholdJuan Marcho is a splendid one to beholdJuan Marcho is a splendid one to beholdJuan Marcho is a splendid one to behold

Kapalı konuya mesaj yazdığım için önce hepinizden özür dilemeyi kendime borç biliyorum ancak Allah bana yardım etmeseydide internet bağlantısı kopmasaydı sizce bugün ExenForum var olur muydu ve ben onu indirseydim Bahattin bir saate kalmaz benim bütün internet hayatımı bitirebilirdi,bunların açıklanmasını istiyorum,hangi biriniz giden koskoca emeği geri getirebilecekti,isterseniz gidin Bahattin'i eşek sudan gelinceye kadar dövün hanginiz tekrar getirebilecekti bu siteyi geri,Bahattin'e de şunu iletmek istiyorum Sidar konusunda bana laf düşmez haklısın ama bu site dışında laf düşmez,sen gel ExenForum'da Hrant Dink hayranı olan bir insana hakaret et ben yine seni banlarım,kimsedende korkum yok herkes bunu aklına soksun.Birşey demek isteyen varsa Sinop-Boyabat oturduğum yer herkes biliyor herkesi de beklerim benimle kimse hele hele de Bahattin bu konuda boy ölçüşmesin sakın ha.Kimsenin düşünce özgürlüğüne bu sitede laf ettirmem gerçekte de karışmam zaten Allah'a şükür yargımız tıkır tıkır işliyor,düşünceye saygısızlığın cezalarını bahattin Bey öğrensinde gelsin ricam budur,Course Redoks sana sorduğum bu sorunun da cevabını istiyorum ama şunu bilin ki benim sana ve Bahattin'e olan soru işaretlerim ve ünlemlerim hiçbir zaman aklımdan silinmeyecek!

Tekrar konuya mesaj yazdığım için özür diliyorum ama bu sorulara cevap almak benim hakkım her ne kadar bu olaya uzak kalsamda ben bu siteyi baştan vareden insanım bunu düşünün tekrar cevap verin,ya ExenForum'umuzu kaybetseydim bunun hesabını kim verecekti!

Saygılar
Juan Marcho
Alt 27.07.10, 02:33   #23
Course Redoks
Exen Üye
Course Redoks is a splendid one to beholdCourse Redoks is a splendid one to beholdCourse Redoks is a splendid one to beholdCourse Redoks is a splendid one to beholdCourse Redoks is a splendid one to beholdCourse Redoks is a splendid one to beholdCourse Redoks is a splendid one to behold

Alıntı:
Course Redoks Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir - Üye Olmak İçin Tıklayınız]

Dediklerinde haklısın ahmet doğrusun. 2 ay öncesi olsa köpürürdüm çok kızardım size ama şimdiki mertkan'ı da tanımıyorsun. Hamdi ile konuşursun çünkü herşeyi en ince ayrıntısına kadar hamdiye anlattım neden bu kadar sinirli, agresif olduğumu. Şimdi toparlandım tatil, muhasebe derken kafamı dağıttım. Ne kadar kırdığım insan varsa onlardan özür diledim, sarıldım. Tek kişi kaldı. Ama bir de benim açımdan düşün. Empati yapmayı iyi yapıyorsun umarım anlarsın beni. Ben bu olayın içinde değilim yanından bile geçmiyorum. Sadece planın içindeymiş gibi davrandım. Beni çok iyi tanırsın ahmet kafamdan anında senaryo uydurabilen bir insanım, evet bahattin planını yaptı. Bende birşey demedim çünkü benim de planım hazırdı. O herşeyini yürütüyordu tıkır tıkır işliyordu planı. Benim ki de öyle. Taki hamdi, bahattin'i banlayana kadar. Aklımda böyle birşey yoktu, işer iyice karıştı. Önceki mesajlarımda bunları yazdım tekrar anlatmak istemiyorum. Sana ve hamdiye binlerce kez teşekkür ederim. Daha photoshopta hiçbirşey yapamazken birşey bilmezken hep yanımda oldunuz. Başaracaksın dediniz. Allaha şükür bugün kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum bunu size borçluyum ikinize. Ama elini kalbine koy ve sesini dinle. Ceza almaktan korktuğum için değil. Gerçekten bu bu bahattin'in planının içinde benimde olduğumu düşündüğün için. Eğer böyle olduğunu düşünyorsanız tamam ne ceza verecekseniz verin. Ama şunu da unutma ben bu siteyi almak, şifrelerinizi çalmak isteyemem, geçen seneyi hatırla ExenForum'un ilk açıldığı saati duygu sömürüsü oldu diyeceksin ama yazmak istedim.

Herkeze iyi çalışmalar arkadaşlar.
Course Redoks
Alıntı:
Juan Marcho Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir - Üye Olmak İçin Tıklayınız]
Kapalı konuya mesaj yazdığım için önce hepinizden özür dilemeyi kendime borç biliyorum ancak Allah bana yardım etmeseydide internet bağlantısı kopmasaydı sizce bugün ExenForum var olur muydu ve ben onu indirseydim Bahattin bir saate kalmaz benim bütün internet hayatımı bitirebilirdi,bunların açıklanmasını istiyorum,hangi biriniz giden koskoca emeği geri getirebilecekti,isterseniz gidin Bahattin'i eşek sudan gelinceye kadar dövün hanginiz tekrar getirebilecekti bu siteyi geri,Bahattin'e de şunu iletmek istiyorum Sidar konusunda bana laf düşmez haklısın ama bu site dışında laf düşmez,sen gel ExenForum'da Hrant Dink hayranı olan bir insana hakaret et ben yine seni banlarım,kimsedende korkum yok herkes bunu aklına soksun.Birşey demek isteyen varsa Sinop-Boyabat oturduğum yer herkes biliyor herkesi de beklerim benimle kimse hele hele de Bahattin bu konuda boy ölçüşmesin sakın ha.Kimsenin düşünce özgürlüğüne bu sitede laf ettirmem gerçekte de karışmam zaten Allah'a şükür yargımız tıkır tıkır işliyor,düşünceye saygısızlığın cezalarını bahattin Bey öğrensinde gelsin ricam budur,Course Redoks sana sorduğum bu sorunun da cevabını istiyorum ama şunu bilin ki benim sana ve Bahattin'e olan soru işaretlerim ve ünlemlerim hiçbir zaman aklımdan silinmeyecek!

Tekrar konuya mesaj yazdığım için özür diliyorum ama bu sorulara cevap almak benim hakkım her ne kadar bu olaya uzak kalsamda ben bu siteyi baştan vareden insanım bunu düşünün tekrar cevap verin,ya ExenForum'umuzu kaybetseydim bunun hesabını kim verecekti!

Saygılar
Juan Marcho
Öncelikle kapalı bir konuya mesaj yazdığım için özür diliyorum ve konuyu tekrardan açma gereği duydum. Çünkü ahmet'in bu konuya tekrardan mesaj yazacağını biliyorum. Ahmet sana bu sorduğun sorunun da cevabını veririm çok rahat bir şekilde. Sana dedim kafamda tasarladığım herşeyden bahsettim. Önceki yazdıklarımı umarım okumuşsundur. Bahattin linkleri koyduğu zaman onları isimleri dahi aynı olmak ile birlikte hiç farkedilmeden değiştirecektim. Bahattin'in konuyu verdiği tarih "24.07.10, 01:32" isterseniz. Açtığı konudan inanmayanlar bakabilir.
Konuyuda ertesi gün gördüm. Yanlış hatırlamıyorsam Bahattin de o gün banlandı. İşte dediğim gibi o zaman altüst oldu. Hiçbir problemim yoktu. Konuyuda neden ertesi gün gördün diyeceksin? Neden işini tam anlamıyla yapmıyorsun diyeceksin? Ahmet biliyorsun ki Muhasebede çalışıyorum ve sabahları erken kalkmak zorundayım. Okul zamanı hep geç kaldığımı herkez biliyor, uykum biraz ağır ve uykuyu seven bir insanım. Bu yüzden erken yattım vede konuyu görmedim. Zaten büroda bilgisayarlara zarar gelirse onca emek boşa gider biliyorsun nasıl titizlikle çalışıyorlar orada. Bu yüzden de sınırlı yerlere girebiliyoruz. Sadece dün exen'e girebildim. Akşamleyin konuyu gördüğüm de. Birde üstüne üstlük tam 8 senedir görmediğim bir dostum. Taa Elazığda bir dostum var. Onunla konuşuyordum. Bahattin bir yandan beni banlamışlar deyince. Israr eder banımı aç diye. Ona bi yandan mı laf yetiştiriyim. Kaç senedir görmediğim arkadaşımla hasret mi gidereyim derken. Sevgi o arada indirmiş maalesef. Yani herşey anlık olmuş. Yani Allahtan dileyim. Umarım yalan olduğunu düşünmessin. Biliyorsun sana ve sevdiklerime bugüne kadar hiç yalan söylemedim. Açıklamasını da yaptım. Linkleri hemen kaldıramamamın nedeni Muhasebe yüzünden erken yatmam. Ama Allah yanımdaydı. O kadar emeğini boşa çıkartmadı. Allahın işi ya elektrikler gitmiş. Şimdi tekrar dan sorma aynı şeyi elektrikler gitmeseydi ne olurdu diye çünkü yine aynı şeyleri anlatacam. Ama şuan çok küçük bir sıyrıkla hallettik Allah'a Şükür. Bütün bunların suçlusu Hamdi'dir çünkü o banladı bahattin'i. Hamdiyi banlayın..

Herkeze iyi çalışmalar arkadaşlar

Course Redoks

Alt 27.07.10, 03:53   #24
Juan Marcho
ρσωєяє∂ ву єχєηƒσяυм
Juan Marcho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 243
Ettiği Teşekkür: 217
Aldığı Teşekkür:98
Juan Marcho is a splendid one to beholdJuan Marcho is a splendid one to beholdJuan Marcho is a splendid one to beholdJuan Marcho is a splendid one to beholdJuan Marcho is a splendid one to beholdJuan Marcho is a splendid one to beholdJuan Marcho is a splendid one to behold

Benim intibam sana karşı öyle bir değişti ki önceki bir mesajımda demiştim soru işaretlerim ve ünlemlerim hiç bitmeyecek,Bahattin'e dediklerinde bana senin tekrar gerçek yüzünü görmemi hani sen bize gösteriyorsun ya bende seninkini gördüm ben bu olaydan kul hakkını geçtim insana olan saygımdan Hamdi'den başka kimseye bahsetmiyorum ama artık herkes paragöz müsün diyor bana bunu sağladığın için teşekkür ederim iğrenç yalanlarınla,seninle küs değilim,küs durmak günah ama artık sen benim hafızamdan silindin,nasıl şimdi amerikada yaşayan bir adamı bilmiyorsam sen benim için osun ancak etrafta bu olaylarla ilgili benim hakkım da paragöz dedikodusunu çıkarttığın için teşekkür ederim,yaptığım iyilikler sana sınırsızdı bunu Anıl bile bilir ama Bahattin'in facebook'tan yazdığı yazıyı görünce o bile dediki "Abi Mertkan Abi nasıl böyle laf yapar hiç mi eski günlerin hatrı yok,onu tanıyamamışım!" dedi,bunu 11 yaşında ki yeğenim dedi çevrenin gözünde birde beni düşün ve seni asla affetmeyeceğimi!

Daha da sana bu konuyla ilgili tek bir mesaj bile yazmayacağım bu sana karşı olan hayatımdaki,
SON SÖZÜMDÜR!
Alt 29.07.10, 06:26   #25
Course Redoks
Exen Üye

Alıntı:
Juan Marcho Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir - Üye Olmak İçin Tıklayınız]
Benim intibam sana karşı öyle bir değişti ki önceki bir mesajımda demiştim soru işaretlerim ve ünlemlerim hiç bitmeyecek,Bahattin'e dediklerinde bana senin tekrar gerçek yüzünü görmemi hani sen bize gösteriyorsun ya bende seninkini gördüm ben bu olaydan kul hakkını geçtim insana olan saygımdan Hamdi'den başka kimseye bahsetmiyorum ama artık herkes paragöz müsün diyor bana bunu sağladığın için teşekkür ederim iğrenç yalanlarınla,seninle küs değilim,küs durmak günah ama artık sen benim hafızamdan silindin,nasıl şimdi amerikada yaşayan bir adamı bilmiyorsam sen benim için osun ancak etrafta bu olaylarla ilgili benim hakkım da paragöz dedikodusunu çıkarttığın için teşekkür ederim,yaptığım iyilikler sana sınırsızdı bunu Anıl bile bilir ama Bahattin'in facebook'tan yazdığı yazıyı görünce o bile dediki "Abi Mertkan Abi nasıl böyle laf yapar hiç mi eski günlerin hatrı yok,onu tanıyamamışım!" dedi,bunu 11 yaşında ki yeğenim dedi çevrenin gözünde birde beni düşün ve seni asla affetmeyeceğimi!

Daha da sana bu konuyla ilgili tek bir mesaj bile yazmayacağım bu sana karşı olan hayatımdaki,
SON SÖZÜMDÜR!
Asıl ben seni tanıyamıyorum ahmet. Ben seni paragöz yapmadım. Sen kendi kendini paragöz yaptın. Aramız da hiçbir zaman paranın lafını yapmadım ben. Hiç kimsenin de arkasından dedikodu falan yapmam yapmadım da söleyeceksem yüzüne söylerim ve burada da söylüyorum. Senin bana yazdıkların ne oluyor. Yok geçen sene bu kadar ödedim, yok şu kadar ödedim. Herşey bitti devir para devri falan. Sen kendini paragöz yaptın ahmet. Ben hiçbir zaman paranın lafını açmadım hadi açtın de. Bunu da sidara, sevgiye anlattım. Bahattin neden küstüğümüzü sordu ona da anlattım. "O da bana dedi ki ahmeti inan tanıyamadım şimdi." Sen benden tek bir kelimeden dolayı nefret ediyorsan. Ben senden daha nefret etmeliyim. Ben ortaya falan dedikodu yaymam şerefsiz değilim. Bunları da bahattin söledi sana değil mi abartarak söylediğine yemin edebilirim, paragöz dedikodusuymuş. Bahattin'e buradan bi mesajım var. Sen şimdi yaptığımın karşılığını veiyorsun değil mi?, daha da birbirimize düşürecen değil mi bizi amatör. Sana onca şeyi yapma dedim demi zorun neydi programa şifre kırıcı koyacak amatörsün öyle de kalacaksın. Ve seni de kınıyorum ahmet Bahattin'in dediği söze inandığın için. Yok arkandan konuşmusum da falan da filan. Sidar'a da söledim, sevgiye de söyledim. Onlar sana bir mesaj yazdı mı sen neden paranın konusunu açmışsın diye demez. Neden bahattin sana face'den mesaj gönderdi. Böyle böyle diye. Vvarya bahattin senin yaptığın amelelik gülüpte çatlanacak cinsten birşey. Sana o şifre kırıcıyı koyma dedim. Ben kaldırırım. Yeniden gelmişsin bi olayla girdin tekrar siteye ban aldın. Kendi çapında birşeyler yapmaya çalışıyorsun ama komedisin inan.
Bahattin sana da neler dedi bilmiyorum ama ben bütün olan biteni hamdiye anlattım. Eğer ben değiştiysem inan sende değiştin. Bu dedikodu falan değil. Kendin yazdın bunları. Ne oldu anlamıyorum sana eskiden parayı hiç tınlamazdın bile. Ama doğru sende haklısın devir para devri. Yaz sonunda param birikiyor Allahın izniyle kuruşu kuruşuna paranı vereceğim zaten merak etme içini yeme ben niye bu kadar çok para verdim diye. Ben bana soranlara neden küstüğümüzü, bana yazdığın hakaretleri anlattım. Yaptığım bu ben kimsenin arkasından iş yapmam. Eğer bana ve yakınımdakilere zarar verecekse kim olursa olsun o zaman arkasından iş yaparım ki zaten yaptımda...

ARTIK BENİMDE SON SÖZÜMDÜR!!!

Course Redoks

Alt 02.08.10, 11:29   #26
Arpes
Anti Radyasyonel Komünist
Arpes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 558
Ettiği Teşekkür: 55
Aldığı Teşekkür:36
Arpes is a glorious beacon of lightArpes is a glorious beacon of lightArpes is a glorious beacon of lightArpes is a glorious beacon of lightArpes is a glorious beacon of light

Detaylı bir şekilde sitenin ortağı olan mertkanın neden adminlikten alındığını bilmek istiyoruz bu hakkımız...

Alt 02.08.10, 12:19   #27
alavarez
Koordinator
alavarez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 279
Ettiği Teşekkür: 13
Aldığı Teşekkür:29
Tecrübe Puanı: 1
alavarez is on a distinguished road

Alıntı:
Arpes Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir - Üye Olmak İçin Tıklayınız]
Detaylı bir şekilde sitenin ortağı olan mertkanın neden adminlikten alındığını bilmek istiyoruz bu hakkımız...
[Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir - Üye Olmak İçin Tıklayınız]

O M

Alt 02.09.10, 05:21   #28
tavuk_kavurma
๑۩۞۩๑ чıłıи üчešı ๑۩۞۩๑
tavuk_kavurma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 18
Ettiği Teşekkür: 21
Aldığı Teşekkür:21
Tecrübe Puanı: 7
tavuk_kavurma is a glorious beacon of lighttavuk_kavurma is a glorious beacon of lighttavuk_kavurma is a glorious beacon of lighttavuk_kavurma is a glorious beacon of lighttavuk_kavurma is a glorious beacon of lighttavuk_kavurma is a glorious beacon of light

ohooo çocuklar napmışsınız siz böle çocuk diyorum çünkü çocukca konuşmalar bunlar hiçbiriniz kusura bakmasın..
Bu bahattin de neymiş böyle dallasa çevirdi ortalığı

Arkadaşlıklar bitebilir bunlar doğal şeyler birbirinizi yanlış anlamışsınızdır veya tanıyamamışsınızdır.. hayatınıza devam edin.. okadar detaya takılmayın

Bööö

tavuk_kavurma Kullanıcı İsimli Üyeye Teşekkür Edenler:
Juan Marcho (02.09.10)

Bookmarks

Etiketler
bahattin, exen, exenforum, keylogger, konulara, koyma, olayı, ramisin

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil