|
![]() |
![]() |
|
Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#1 |
![]() Durum:
Ettiği Teşekkür: 6
Aldığı Teşekkür:32
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
Forumumuzda çalışacak online süresi yüksek, forumla ilgilenebilecek yetkililer alınacaktır..
İlk kademe Asistan olacaktır.. Asistan olabilmeniz için en az 100 konunuz ve 200 mesajınız olması gerekmektedir.. Yetki alabilmeniz için ayrıca aşağıdaki kriterleri sağlamanız gerekmektedir.. 1- Konu ve mesaj sınırını sağlamayan üyelerin başvuraları değerlendirmeye alınmayacaktır.. 2- Tartışma, kavga, huzursuzluk, bölücü hareket, küfürleşme kesinlikle yapmamış olmanız gerekmektedir.. 3- Başvurularınızı ; ''Asistan Olmak istiyorum'' yazarak yapabilirsiniz... 4-"Başvurumu ne zaman kabul edeceksiniz?" gibi sorular sorulduğunda başvurunuz direkt olarak iptal edilmiş sayılacaktır;çünkü biz adminler başvuruları durmadan kontrol ediyoruz. 5-Başvuru yaptığınız tarihten itibaren 10 gün içerisinde gerekli cevap size buradan veya özel mesaj olarak verilecektir. Konu Crazy_Fox tarafından (01.08.10 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir. |
|
| Reklam Alanı |
|
|
#2 |
![]() Durum:
Ettiği Teşekkür: 217
Aldığı Teşekkür:98
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerekli düzenlemeler yapılmış ve şartlara eklemeler yapılmıştır arkadaşlar,50 konu sayısı biraz yetersiz çünkü sitemiz büyümeye başladı,sitemiz için daha fazla konu gerekiyor bu yüzden konu şartı 100 konu sayısına çıkartılmıştır.
Ayrıca burada sohbet edilmez arkadaşlar,burada başvurusunu yapan yapar ve adminlerde gerekli cevabı verir,hep sohbet edilmiş olan mesajları sildim,lütfen sohbet etmek isteyen forumumuzda ki gerekli kategorilerde;yönetim olsun,normal kategoriler olsun oralarda sohbetlerini yapsınlar,çünkü bu bölüm başvuranlar ve başvuruyu kabul edenlerin ilgilenmesi gereken ve sohbete ihtiyaç olmayan bir bölümdür. İyi Çalışmalar
|
|
#3 |
|
Exen Üye
![]() Durum: Offline
Ettiği Teşekkür: 134
Aldığı Teşekkür:103
Tecrübe Puanı: 7 ![]() ![]() ![]() |
Şartların değişmesi iyi olmuş bencede..
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alınacaktır, başvurular, buraya, exenforum.com, exenforum.net, moderatör, moderator alınacaktır, moderator başvurusu, moderatorlük |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|